| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Songlap, Amoi Geram Nak Slap.
Sunday | 2:54 PM

Assalamualaikum wbt,
Olalalala ~

Alhamdulillah. We stiil here. Meh sini meh, kiss untuk minggu ni. Hamboi, menyeringai nak kiss Amoi eh ? Eceh. rileks rileks. Amoi tahu kulit Amoi. Halussssss je kan. Guna Safi Rania Gold tu. Ber-emas weh.

Okey. Tadi mukadimah. Sekarang ni Amoi dalam mood: STABIL. Nadi: 100% Alhamdulillah. Otak: Bengap. Eh. Yang tu sumpah takde kene-mengene dengan tajuk. Dasar cikgu lari tajuk.

Sincerely, Amoi geram giler nak bagi kiss free siang-siang hari ni tau. Ape pasai korang tak letak link dekat profile ? Kan Amoi susah nak follow korang. Tu yang mukadimah yang kedua. HAHA. Poyo je.

Sekarang, one thing. Amoi geram giler nak bagi penumbuk sulung, angah, acik sampai bongsu dekat sorang ni. Nak tahu pasai ape ? Ekeleh. Nampak sangat korang suke mengumpat. Eceh. Mata tu, bulat lagi dakleh ?

Ekceli nya, korang tahu kan Amoi PMR tahun ni. Jadi, memang banyak tahap dewa,maharaja Jepun la kan homeworks, module bagai. Nak pi cerita, ade la sorang hamba Allah ni, memang sangat BAIK, suka sangat cakap "natang-natang". Weh, porahhh ! Mak kau sesusah hantar kau sekolah, Bapak kau sesusah keje nak gaji halal suap kat kau, macam ni kau punya adab. Ni mesti kau salu ponteng kelas Sivik kan ? Haaaaa. Geram aku nak taekwondokan kau !

Tu setakat cakap main ikut suka. Yang bab Amoi tak puas lagi dengan Cik Puan sorang ni, suka sangat kecilkan orang.  Hargailah orang dah buat pun untuk dapat yang terbaik. Ni tak, kononnya, Amoi dapat setakat ni setakat tu. Peh. Talk to the leg la.

- Maaf. Amoi hanya nak Sivikkan dia tu je. Korang pulak boleh amik ayat-ayat ni untuk lepaskan geram. takyah guna babun ke ape sume. Tambah dosa. Peh -

Amoi tahu korang tak faham. Fahamkanlah sudah. The End of storynya, Amoi takde la naik berang ke hape. Amoi kann 'SO COOL'. Bak rumput, tak de perasaan. Kan ?

p/s : Mood : One word. Damai.


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome