| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Tutorial Code Youtube Player
Tuesday | 1:47 PM

Assalamualaikum wbt.
Sannah Helwah ! *ops. Taktau-taktau. Saje je nak berbahasa Arab hari ni. Kangen sama Ustaz Halim !

- Code youtube tu korang pergi youtube.com, then ctrL+f kod ini : share
- Jumpa tak ? Tekan share tu, then dia akan keluar macam ni kan :-

- tekan untuk tumbesaran -

-Lepas tu, korang tick use old embed je k. Kalau nak tukar saiz youtube player tu, korang isi dekat width+height tu keyh !

-Then, kalau korang nak code, korang copy jelah code yang banyak-sangat dalam kotak tu keyh !

p/s : Okey Bye ! Takjadi kasi tau dekat shoutbox hokay !


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome