| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Tutorial Link Bershadow Bila Cursor Sentuh
Tuesday | 12:12 AM

Assalamualaikum wbt
Olala !

Tuto ini untuk bila sang cursor sentuh link, then tetiba keluar shadow blakang link tersebut, sebagai contoh :-

nampak tak shadow hijau kat blakang text tu. hehe. taknampak lagi nampak sangat kene pakai contact lens !

Nak tak ? Haa. LAYOUT & TEMPLATE kod yang sama yea

-Dashboard > Template (untuk TEMPLATE/BLOGSKIN)
ctrl+f kod ini : a:link {
ctrl+c kod di bawah ini, then pastekan di bawah kod a:link {

-Dashboard > Design > Edit HTML > Tick Expand Widget
ctrl+f kod ini : a:link {
ctrl+c kod di bawah ini, then pastekan di bawah kod a:link {

text-shadow: 2px 2px 3px #warna korang; }

Nak pilih warna boleh pergi sini >HTMLCOLORCODES<

PREVIEW, SAVE !

p/s : Takjadi ? Kasitau dekat shoutbox ! Papai-Tapai


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome