| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Tutorial Wishlist *Kotak Impian
Monday | 12:39 AM

Tak perlu kata ape-ape. Just smile. Like his said :)

Tuto ini untuk korang letak wishlist. Korang tahu tak wishlist tu ape ? Haa dah tahu ? K, takpayah cakap la ni. hehe. Okey, i cakap :- Ni haa kotaknye :D

ngeeek ~ Abaikan shahrukhkhan tu XD

Okey. Nak ?

Pengguna Layout

Dashboard > Design > Page Element > Add HTML/Javascript
Ctrl+c kod di bawah ini, dan paste kan dalam HTML/Javascript tu tadi :-

Pengguna Blogskin

- Korang boleh le letak mane-mane suka. Dekat sidebar ke, dekat profile korang ke.

ctrl+c kod di bawah, dan paste kat mana-mana korang suka :)

<form name=myform>
<input type="checkbox" name="mybox" value="satu" checked />satu <br />
<input type="checkbox" name="mybox" value="dua" checked />dua <br />
<input type="checkbox" name="mybox" value="tiga" checked />tiga <br />
<input type="checkbox" name="mybox" value="empat" disabled />empat <br />
</form>

Purple - Ayat korang
Pinkish - Just ganti checked or disabled. (checked - tanda rite , disabled - kosong )

p/s : Fa la la . Takjadi, kasitau dekat shoutbox (^.^)v .



Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome