| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Intai-intai, Jelingan.
Tuesday | 3:05 PM

Assalamualaikum wbt.
Olalalala baby-baby Amoi !

Rindu tak? Rindu? alololo, meh sini meh Amoi kasi justibieber-kiss sikit sorang. hihi. Amoi tahu sangat le korang memang suka bibir Amoi. Macam Lisa Surihani gitu kan. eceh. Takyah memuji sangat, kang jadik macam Datuk Siti Nurhaliza pulak bibir Amoi ni haaa. :*

The story of the week is..... Amoi ekceli takde la manyak stoli kan, but Amoi ada one thing Amoi giler-giler nak kasi tahu korang. Nak tahu ketidak? Nak? Taknak. k,fine. *kenapa terase cakap sesorang je kat sini eh.ops*

Okey, korang tahu tak, minggu  ni bengang gile. Walaupun segala kerjabuat Amoi alhamdulillah still  TAK ADA pape, but Amoi bengang dengan diri sendiri tau! Amoi memang pesyen salu tak puas hati. Kang ade je rase nak hempuk anybody yg lalu kat tepi. Seyesly, jangan lalu tepi Amoi. Yang tu sumpah BETUL. XD

Then, pasai Amoi takpuas hati dgn myself is kenapa eh dakleh tengok bebudak hencem. Even, dah sedaya upaya taknak tengok, at last, dikerling jugak. Bukan niat apa, tapi perasaan human yg normal, memang macam tu. Kalau ikut opinion mymom, she said Amoi tak sabar nak masuk bab 4 Science form3. YUUUUUHUUUU. Thats mymom. *pandang atas* ehem, maybe. hihi.

Cukup mukadimah untuk hari neh, Eh. hihi. Dah abis stoli laa. Apa yang penting, Amoi dah follow sume followers Amoi sbgai penghargaan. So, sape yang terselit Amoi takfollow lagi tu, maafkan Amoi then tegur la Amoi. InsyaAllah Amoi tak makan orang. InsyaAllah je ye.

Kciao babies.

p/s: Kawan Amoi selamat melahirkan anak. Aip! Dia dah kawen awal-awal sbb makbapak dia takcukup kewangan nak tampung perbelanjaan ke sekolah. Kesian dia tau. Al-Fatihah. Semoga dimurahkan rezeki semua kawan-kawan Amoi. Amin. *smile*
Songlap, Amoi Geram Nak Slap.
Sunday | 2:54 PM

Assalamualaikum wbt,
Olalalala ~

Alhamdulillah. We stiil here. Meh sini meh, kiss untuk minggu ni. Hamboi, menyeringai nak kiss Amoi eh ? Eceh. rileks rileks. Amoi tahu kulit Amoi. Halussssss je kan. Guna Safi Rania Gold tu. Ber-emas weh.

Okey. Tadi mukadimah. Sekarang ni Amoi dalam mood: STABIL. Nadi: 100% Alhamdulillah. Otak: Bengap. Eh. Yang tu sumpah takde kene-mengene dengan tajuk. Dasar cikgu lari tajuk.

Sincerely, Amoi geram giler nak bagi kiss free siang-siang hari ni tau. Ape pasai korang tak letak link dekat profile ? Kan Amoi susah nak follow korang. Tu yang mukadimah yang kedua. HAHA. Poyo je.

Sekarang, one thing. Amoi geram giler nak bagi penumbuk sulung, angah, acik sampai bongsu dekat sorang ni. Nak tahu pasai ape ? Ekeleh. Nampak sangat korang suke mengumpat. Eceh. Mata tu, bulat lagi dakleh ?

Ekceli nya, korang tahu kan Amoi PMR tahun ni. Jadi, memang banyak tahap dewa,maharaja Jepun la kan homeworks, module bagai. Nak pi cerita, ade la sorang hamba Allah ni, memang sangat BAIK, suka sangat cakap "natang-natang". Weh, porahhh ! Mak kau sesusah hantar kau sekolah, Bapak kau sesusah keje nak gaji halal suap kat kau, macam ni kau punya adab. Ni mesti kau salu ponteng kelas Sivik kan ? Haaaaa. Geram aku nak taekwondokan kau !

Tu setakat cakap main ikut suka. Yang bab Amoi tak puas lagi dengan Cik Puan sorang ni, suka sangat kecilkan orang.  Hargailah orang dah buat pun untuk dapat yang terbaik. Ni tak, kononnya, Amoi dapat setakat ni setakat tu. Peh. Talk to the leg la.

- Maaf. Amoi hanya nak Sivikkan dia tu je. Korang pulak boleh amik ayat-ayat ni untuk lepaskan geram. takyah guna babun ke ape sume. Tambah dosa. Peh -

Amoi tahu korang tak faham. Fahamkanlah sudah. The End of storynya, Amoi takde la naik berang ke hape. Amoi kann 'SO COOL'. Bak rumput, tak de perasaan. Kan ?

p/s : Mood : One word. Damai.


Older Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome