| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Tutorial Pop Out Window *Alarm System
Tuesday | 9:26 AM

Assalamualaikum wbt
olala !

Tuto ini untuk korang pasang pop out window. Ape bendenye tu ? Nii haa. Bile korang bukak blog, pop! terkeluar box yang cakap 'Selamat Datang' . Contoh :-

haa. Nak tak ? Here we go again !

Tuto Ini SAMA untuk [ TEMPLATE/BLOGSKIN & LAYOUT ]

- Dashboard > Template (Untuk Pengguna Blogskin/Template)
- Dashboard > Design > Edit HTML > Tick Expand Widget (Untuk Pengguna Layout)

sekarang, ctrl+f kod ini : <head>
Dah jumpa ? Then ctrl+c kod di bawah ini, pastekan di :-

- di bawah untuk pengguna BLOGSKIN/TEMPLATE
- di atas untuk pengguna LAYOUT

<script language='JavaScript'>alert(" AYAT ANDA ");</script>

AYAT ANDA tu tulisla pape yang korang nak pesan untuk visitors korang !

p/s : Takjadi kasi tau sama kamek di shoutbox ea ! tata ^^


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome