| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Tutorial Enemies Blog Anda
Monday | 4:15 PM

Assalamualaikum wbt
Olalala !

Tuto ni untuk, kalau korang pernah tengok, sesetengah blogger tu akan letak button macam ni kan :-

Button ni immediately akan buat blog kita closed ! In other words, tertutup ! Blog kita je yang tertutup tau. Haa. Yang tu la tni nak aja ^^

Sebenarnya, kod ni, korang boleh letak kat mane je korang suka. EG : Di sidebar ke, di Navbar ke. Ikut suka-suki korang la. Yang penting, ini kod dia :

<a href="javascript:window.close();">Insert Message</a>

- Insert Message tu korang boleh la nak buat ayat macam ni " Tak suka. Tekan button ini "

p/s : Special untuk enemies je tau. hehe. Kalau takjadi, kasitau dekat shoutbox. Hokay ?


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome