| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Tutorial Install Skype
Monday | 12:14 AM

Assalamualaikum wbt
Olallaa dears :)

Today, after hear his voice, semangat berkobar-kobar la pulak nak buat tuto untuk install skype. Memang pada awalnya, i think ramai yang dah tahu. Tapi, watlek watpeace, i teruskan jugak untuk freebies okay ? ^^

First of all, penting tau lappy or pc korang ade webcam :)

Login By Facebook

Search : Skype.
Just install. Kat situ, dia ada tunjuk cara nak install dah !

Using Google

Just type Skype
Then install macam biasa jugak !

Hokay. Dah download setup dia kan ? Sekarang time to Sign Up Skype.
Korang mesti dapat gambaran macam ni kan ?

Tekan Create a new acc tu je.

Seterusnya, adik kakak :- dia akan kuar browser lah kan suh create acc !
Isi sume ape yang dia nak. Then, tekan ini  <========


Hokay ! Done tutorial ini :p

p/s : Takjadi ? Shout kuat-kuat dekat telinga shoutbox, Ngeehee ~




Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome