| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Tutorial Tukar Theme Google Chrome
Monday | 1:01 PM

Assalamualaikum wbt
Olalalala guys!

Ini adalah tuto yang direquest. Tuto ini adalah cara untuk menukar theme google chrome.
Korang mesti tahu kan, kalau theme biase dia, warna biru je kat tab + kosong je kalau kita bukak new tab kan ? So, hari ni tni nak kasi tau caner nak tukar bagi berbunga-bunga ke, itam ke, warna-warni ke . :P

First of All,

Tekan web ini >KLIK SAYA CANTIK<

Atau


Lepas tu, korang bolehla pilih theme yang mana korang suka, dan tekan download. Jang jang jan ! Cantik kan ? Macam tni, guna yang vintage :)


p/s : Kasitau di shoutbox kalau takjadi :D


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome