| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Shoutbox Kedekut Ta** Hidung Masin
Tuesday | 3:56 PM

Assalamualaikum wbt.
Olalala ~

Eceh. Tahun baru, azam baru, seragam skolah baru, boypreng baru. ehh. okey done.

Dah lame dah tak write-write , tweet-tweet, kiss-kiss. eh. First of all, rindu bloggers sume. One kiss for each of you. Nah. :* gegurl je tau. Laki bukan muhrim, nak jugak, mintak sama BAPAK. eceh. Ada bran ?

Tahun ni tahun yang BESAR. ops. Mymean, tahun ni amoi PMR. Huwaiyo. Penat eden nak buat segala homework bagai. Ya Allah, punyelah cikgu-cikgu tahun ni menyinga. Sampaikan tulang sum-sum amoi hampir nak tecabut. eh. yang tu sumpah tipu. Yang penting dia vibrate jugak kekadang.

Okey, tadi mukadimah. Sekarang, masalah utama amoi, shoutbox sekarang dah takleh freee. amoi sedang dalam proses nak usha biar dapat. korang banyak itu sabar tau. InsyaAllah, kalau amoi still benapas dan still diizinkan untuk buka internet, amoi follow-moshlow korang balik.

Anyway, goodluck for all of you. Thats my words for now. Thengs a thousand la readinggg itu amoi punye stoli eh. :)

p/s : Insap insap la korang. Korang, one more thing : Toksah duk pehbuk pehbuk sangat la dis year. azam baru seh :3


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome