| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Intai-intai, Jelingan.
Tuesday | 3:05 PM

Assalamualaikum wbt.
Olalalala baby-baby Amoi !

Rindu tak? Rindu? alololo, meh sini meh Amoi kasi justibieber-kiss sikit sorang. hihi. Amoi tahu sangat le korang memang suka bibir Amoi. Macam Lisa Surihani gitu kan. eceh. Takyah memuji sangat, kang jadik macam Datuk Siti Nurhaliza pulak bibir Amoi ni haaa. :*

The story of the week is..... Amoi ekceli takde la manyak stoli kan, but Amoi ada one thing Amoi giler-giler nak kasi tahu korang. Nak tahu ketidak? Nak? Taknak. k,fine. *kenapa terase cakap sesorang je kat sini eh.ops*

Okey, korang tahu tak, minggu  ni bengang gile. Walaupun segala kerjabuat Amoi alhamdulillah still  TAK ADA pape, but Amoi bengang dengan diri sendiri tau! Amoi memang pesyen salu tak puas hati. Kang ade je rase nak hempuk anybody yg lalu kat tepi. Seyesly, jangan lalu tepi Amoi. Yang tu sumpah BETUL. XD

Then, pasai Amoi takpuas hati dgn myself is kenapa eh dakleh tengok bebudak hencem. Even, dah sedaya upaya taknak tengok, at last, dikerling jugak. Bukan niat apa, tapi perasaan human yg normal, memang macam tu. Kalau ikut opinion mymom, she said Amoi tak sabar nak masuk bab 4 Science form3. YUUUUUHUUUU. Thats mymom. *pandang atas* ehem, maybe. hihi.

Cukup mukadimah untuk hari neh, Eh. hihi. Dah abis stoli laa. Apa yang penting, Amoi dah follow sume followers Amoi sbgai penghargaan. So, sape yang terselit Amoi takfollow lagi tu, maafkan Amoi then tegur la Amoi. InsyaAllah Amoi tak makan orang. InsyaAllah je ye.

Kciao babies.

p/s: Kawan Amoi selamat melahirkan anak. Aip! Dia dah kawen awal-awal sbb makbapak dia takcukup kewangan nak tampung perbelanjaan ke sekolah. Kesian dia tau. Al-Fatihah. Semoga dimurahkan rezeki semua kawan-kawan Amoi. Amin. *smile*

Older Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome