| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Yeah ! If This Was A Movie..
Friday | 12:40 AM

If This Was A Movie...
- Guwa nak rumah ni penuh dengan cokelat. Hari-hari hujan cokelat.

If This Was A Movie..
- Guwa nak kawen malam ni jugak. Dah tentu dengan balak guwa.

If This Was A Movie..
- Guwa nak Romeo guwa catch up guwa dengan vespa tiap-tiap hari. Romantik. Auww :)

If This Was A Movie..
- Guwa nak jumpa MaddiJane, then say : I Need To Be Your Personal Assistant. :p

If This Was A Movie..
- Guwa taknak dah p skolah. Guwa nak buat sekolah boleh datang bile nak je. Keh keh keh..

If This Was A Movie..
- Guwa nak p Mekah at least 2kali sebulan. Kau ade ?

If This Was A Movie..
- Guwa nak beli FACEBOOK ! ehhh.

If This Was A Movie..
- Guwa nak buat rumah villa, khas buat guwa, mak, abah, n die je. ehh, Abang,kakak,anakbuah guwa jugak.

If This Was A Movie..
- Guwa nak... Haihhh !! Ape mengarut sesorangggg !

k, bye.

p/s : Sory penggunaan perkataan guwa kpd yg lebih senior. Malam ni je pun. keh keh keh


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome