| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Tak Terkata - Rabu
Wednesday | 12:13 PM

Assalamualaikum wbt
Olaaaaa again ! *semak eh. amoi soli banyak-banyak.

Sume dok post Wordless Wednesday kan ? Amoi patriotik. So as you can see " Tak Terkata- Rabu " . keh keh keh.

First of all, buat entry kedua ni just untuk sesuke je. ehh. bukanlaa. Just nak story-telling about Nur Danah tu haa. haih. Kalau ikutkan hati, Amoi pun nak tunang gak ah hari ni. *Gatal kau nyahh.

Anyway, if antara korang still tak tengok vid Dena lagi or tak masuk pun lagi blog Dena tu. Nah, amik amik amik sorang satu kat bawah. Keh keh keh. Nah link untuk vid dan blogspot dan twitter Sis Dena tu. :]

Vid I've Been Proposed  Encik Youtube dot com

Dena Bahrin belogspot dot com

Burung Biru dot com @DenaBahrin

Miaow ! Eh. silap. Guys, korang tentu bebunga hati bak musim bunga luruh ah. Eceh. Metafora lagi. Okeiokei. Trust me.

I want Halal Relationship. The only of it is Nikah.

p/s : Pasrah dan Azam Tahun 2012 > Tidak tejebak dunia couple. Fish je sume tu <


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome