| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Ombak Rindu - Twillight The Breaking Dawn T.T
Thursday | 9:46 PM

Assalamualaikum wbt
Olalalala ~

Since dah dua hari tak hupdate, hokay- hokay, skang i hupdate dah. ngee :)

Anyway, dalam TimeLine Twiiter i penuh dengan "sinopsis free" movies yg terbaru ! Macam la korang taktau, citer Ombak Rindu + Twillight The Breaking Dawn. Perghhh.

Someone please take me to KL please. At least lah KL. Kelantan sini takde panggung wayang. T.T
Hoh. Gosh ! Even kalau i nak g tengok pun, i still tak boleh masuk ! :P ngee~ 18x !!

Please lagi ! someone buat kad pengenalan palsu untuk i !! Tersangat-sangat nak tengok movies due-due tuu. Huh !

p/s : Beg- done ! Pencil Case- Done ! Kasut- Done ! Ngee, Seratus aku mana pahh ? *MaduTiga :D
p/s 2 : Someone yg nak suh i follow balik, sile la buat macam rumah sendiri dekat shoutbox ea ? :)


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome