| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Never Say Closed.
Monday | 12:38 AM

Assalamualaikum wbt.
Olalala !

Memandangkan selalu je busy. Tak dapat nak hupdate selalu lah the answer of all kan ? Btw, malam ni, Alhamdulillah. Dah tahu dah result PAT. Fuh....... Meletop gakk la result tu !

Anyway, if ade antara you all nak tau, just kasitau dekat shoutbox. Keh keh keh. Bukaannye ape. Tak nak ah post sal result. Bikin berbulu mate korang.

By the way, Aku bersyukur still dapat hirup udara hari ini, walaupun tanpa my balak. -.-' Ehh. pfft. Balak ? Bukan. Apek aku ah. Keh keh keh. Sori bro.

Even die kasitau takde kedit hape sume, jangan duk menggatai nak suh aku p top4. Aku pun pokai-mokai bin hokaii la ni. Depa suma bukan tau kan ? *geleng-geleng.

Satu lagi, capet eden nengok si budak indon kasi ayat hina ISLAM & M'SIA. Doksah cari publisiti murahan ah. Aku tahu kau suka an bile sume bebudak hingusan twitter duk kutuk-kutuk kau. Tambah ah follower kau. Sesial-sial Malaysia, kitorang takde ah nak kutuk hina maki hamun Agama & Negara lain. Nauzubillah.

K, bye. Ciao. Kurangkan prestasi, tingkatkan kontoversi. Ehhh...


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome