| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Mintak Maaf Bagi Aku Maksud-nya Dalam Tau !
Monday | 9:08 PM



Assalamualaikum wbt.
Olla guys.

Hari ni, tekeluaq abes urat-urit aku. Alahai. Seyes, sedih bile kawan yg kenal kita 2hari, dah judge kita doe. Aku tak nak ah jadi cenggini.

Fren, kalau kau bace note aku ni, aku MINTAK MAAF bebanyak ngan engkau. Aku takde niat nak sakitkan hati kau doe.

First, bagi aku, ayat aku takde la kasaq mane pun. ( PUII~) But, bile kau judge (terjudge ke hape ke) takkan aku tak naik angin. Meter angin aku dah sampai level merahh weh.

Second, aku kasitau kau.
Prinsip aku dlm berkawan : Aku takkan remove kau dlm 'LIST' friend aku eventhough kau dah remove aku awal-awal. Bagi aku, biarlah kau nak benci aku. Asal aku tahu ape niat aku sebenar & aku dah banyak kali doe mintak maaf kat kau.

Last, aku bebetul mintak maaf ngan kau. Kau tetap sahabat dunia akhirat aku.

p/s : Perghh. Aku terlupe kau bukan macam kawan aku yg lain. Kau takkenal aku. Titik.


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome