| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Giveaway by Fasihah Latif & Aida Shafiena
Friday | 3:39 PM




1. Wajib Follow Blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff   

2. A Malaysian blogger only  

3. Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah GA ini.

4. Buat title entry yang bertajuk Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff  

5. Tempekkan banner ni kat blog korang and linkkan ke blog Aida atau Fasihah  

6.  Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay and pastikan orang yang korang tag tu dia tahu dia kena tag.  


* Echah Adnan
* Princess Nurha
* Yuyuneyuveilla'

7. Like fanpage ATAU follow blog sponsor 

8. Masukkan link entry GA anda tu ke dalam ruangan comment Fasihah ATAU Aida (jika dari blog Aida sila masukkan dalam ruangan comment blog Aida, jika dari blog Fasihah sila masukkan dalam ruangan comment Fasihah) 



Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome