| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Dearest Pencuri Kabel Talifon. I lap chu lah :*
Wednesday | 9:58 AM


Mukanya bak Datuk Shah Rukh Khan,
Pipinya gebu-gebu gitu bak Adibah Nor,
Alis matanya lentik sesangat bak Rozita Che Wan,
Cumaa...
Tangannya panjang giler. Tabik !

Assalamualaikum wbt,
Olalala guys !

Pembukaan hari ni hanyalah metafora yang berlebihan. Well guys, dari hari Khamis lepas lagi Amoi tak online. Pehall la si pencurik kabel talipon nak curik jugak time-time cuti ni. Time nak exam aritu, takde la pulak nak buat keje. Hemh. Demm~

Kesimpulannya, terpaksa la Amoi bangun awal-awal pagi semata-mata nak online. Jumpe korang sume. Eceh. *kenyitmata* Korang tahu tak ? *taktahu taktahu* Amoi terpaksa tau online dekat mymom punyer ofis. Ahh. Malu giler jumpe kengkawan die, datang just nak online. Ingatkan nak buat amal jariah ke hape. :3

Anyway, Amoi nak jelaskan sikid, Amoi memang giler-giler-giler-giler. Eh brape punya giler la ni. Okeyokey. Amoi memang giler laaa tak suka lelaki yang amoiyaaa. My mean : "Num telepon u?" "Boleh kapel tak?" "Alaa. U dah ade Boyfie?" "U... I sayang U..." "Pliss..."

Eh eh dah dah. Menyampah betul. Kau jumpe mak aku. terus Meminang. Takyah sesusah nak tackle macam ni. Pui~

p/s : Entry hari ini, sangat A++++ *tambah plus lagi*


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome