| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Agak Kegilaan : Jangan Salahkan Ibu Mengandung
Monday | 5:41 PM

Assalamualaikum wbt
Olalaala !

Hokay. Dah selesai 3tuto, now ade 3 lagi tuto yang belum sempat difully requestkan. Sabaq ya. Duk berbicara kat fb ttg kucing pun dah moden skang ni, terihingin la pulak nak kasitau pasal budak sorang ni.

Guess what ? I nak kasi tau la jugak kan pasal MatLutfhi90. Korang sume mesti kenal dia kan ? Gilakkk kentang dia ni.

Mak, Abah n senang kata, sumo ah suke mamat ni. Muehehe. Eventhough dia ni tersangatlah popular, dia still down to earth je. Ngee. Nah korang layan jelah yang I hamik kat tumblr :)


kalau ikut hati aku, tiap-2 kali tengok vid dia, memang camni la aku nak lempang dia -.-'

muahaha. yang ni takboleh blah !

Fahrin Ahmad : Hensem
Robert Pattinson : Hot
Hana Tajima : Cantik
Yoona : Cun
Mat Luthfi ? : Bolehla
Vid : Bukan Semua Cantik Subjektif >,<

p/s : Gilaakk ke hape budak ni? <==== My brother reaction. hahhahaha


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome