| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Sunway Lagoon Di RumahKu SyurgaKu.
Friday | 1:54 AM

Assalamualaikum wbt
Olalala !

Selamat pagi peeps. Sekarang takdapat tido. Entahlah macam mane agy nak buat kan ? Hmm.
Start dari cuti hari tu, Pantai Timur Asyik Hujan Je Memanjang. Pastu, takke korang tengok berita ke buletin ke hape, sal Pantai Timur sekarang dah dikira paras bahaya banjir di kebanyakan tempat terutama di Kelantan.

2 hari lepas sempat la jugak hupdate status kat facebook. Eh, taksangka lak diorang setuju rumah i macam Sunway Lagoon. Wah ! Untung jugak kalau bukak taman tema dekat sini. Mwehehe

Hokayla guys, Nanti kalau ade pape cer rumah sape tenggelam, i hupdate lagi ea. hehe

p/s  : Selamat pagi dunia =]


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome