| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Someone Like You.
Thursday | 8:40 PM



Assalamualaikum wbt.
Olla ! Skin baru pulak. Hee. Takpe takpe takpe. Seminggu sekali kita try tukar.

Hokay. Today ade masjlis persaraan Mama Melah aka Puan Ramlah Mat Saud. Sape dia tu ? Hee. Letme tell you guys. She is one of the best tchers in my life. Eventhough, dia seorang yang teramatlah tegas dan memang suka 'tikam mulut' anak-anak kesayangan dia di sekolah ni, namun dia tetap menjadi ibu pilihan kami. I love You Fuck Damn Much cikgu !

Starts from today and forward, she's never be here again. Dia takde untuk guard asrama. Bagi anak-anak Mama Melah, dia adalah insan yang terbaik. Dia menyayangi dan menjaga budak-budak asrama dengan baik & happening giler ah ~

*kesathingus*. Thank you mama.

p/s : nangis terus beb ! ferroroche for you tcher. hee XD


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome