| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Selosai Blogwalking # Wukuf's Dayy.
Saturday | 3:07 PM




Assalamualaikum wbt.
Today is a special day. Its Wukuf's Day. Lepas Zohor, umat Islam yang sekarang berada di Padang Arafah will pergi mengutip batu dan terus ke mina untuk melontar. Besh-giler-punye !

Hokay. Hari ni dah done separuh blogwalking. Guys, thanks a bunch sebab yang mana dah followed. I'm really sure, yang dah followed terr, akan difollowed balik dalam masa 24 jam. *Angkat tangan tinggi-tinggi*

Ni guna blogskins baru. Terbaikkkla. Cuma header still in progress. Letih semalaman mengedit. Lebih kurang pukul 4 pagi baru lelapkan mata. Hee. Nasib baik mem besar kat rumah taktauu.

p/s : esok sume lembu, kambing, unta, & yang akan dikorban, mati dalam iman. Thats my mum said. =.='


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome