| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Rindu Kaabah-Mu.
Thursday | 9:14 PM


ni mozim atas kapal terbang. My mom took dis pix after i bangun dari tido. -.-' mata sepek-wek !


thats when for the first time i menapak dalam Masjidil Haram ^^




Assalamualaikum wbt.

Hari ni dah merdeka dah ! Hee. Blogwalking akan dijalankan sebentar je lagi. =]
Firstly, nak mengucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha buadd sume umat Islam serata dunia. Termasuk umat Islam yang kini sedang menanti Hari Wukuf.

Sudah sminggu lebih i dengan mak i tengok Salam Baitullah 2011. Macam-macam persoalan dikupaskan. Especially, Prof Madya Ridhuan Tee & pendakwah-pendakwah jemputan. (kalau tengok Astro Oasis lagi bulat mata, sbb Imam Muda Azhar yang handshome-handshome tu yang hos. hohoho. #Maaf.)

Guys, taktau la nak label macam mane i punyer perasaan sekarang. Memang rasa jasad kat sini, tapi roh kat sana. Rindu. Time umrah dulu, memang dah dapat rasa macam taknak balik. Rasa nak jadi warganegara kat sana. Memang syukur Alhamdulillah Allah daa bagi i rezeki dapat pergi sana.

p/s : Gonna live THERE for the rest of life if i can. Insya Allah #_# 


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome