| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Puih !
Friday | 10:39 PM

Assalamualaikum wbt.
Olalala guyss !

Well, maaf tajuk entry kali ini kurang menyenangkan ! Gimik je tu. Hoihoi.

Depan rumah jam teruk sejak petang tadi tau ! Korang macamla taktau rumah tni kan dekat R.Panjang. So, ape lagi, bebudak seluruh Kelantan datang sini terus semata-mata nak main banjir je. Cit Podah ! Air tu taktau la campur dengan perisa ape, korang duk telan-telan. Hahaha.

Sorriii sangat-sangat sebab lambat kasitau. Ekceli, kat rumah i ni, banyak sangat tempat penyembelihan lembu serta PENTERNAKAN ayam, lembu, kambing, biri-2 pe sume. Korang dapat fikir tak ape yang i fikir ? Mwehehe. Hijau-hijau, kekuninggann, bertompok-tompok. Err. Pape jelah.

Kejap lagi, de tuto lak. Kawan request tuto, macam mana nak buat SHADOW dekat body entry dan follower slider sebijik macam I punye. Hehehe. Tapi, entry lagi satu tau, Entry ni, saje je.

K, Bhaii =]

p/s : Layan High School Musical Senior Year. kuikui


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome