| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Onegaishimash !
Sunday | 12:16 AM


Assalamualaikum wbt.
& Gud-Midnite-Time !

Hari ni masuklah 10 Zulhijjah aka Hari Raya AidilAdha aka 6/11/2011. Sikid je lagi kan nak habis tahun 2011. Jap lagi 2012 pulak. Sebaiknya kita akhiri tahun kita dengan doa Akhir Tahun. ^^

Hokay, hari ni the best of day. Dapat pergi jumpa nenek kesayangan. Although, she keeps telling me a lot of stories since dah takjumpa dia hampir sebulan. Sebab tu la, i rindu sangat-sangat dekat dia. Kadang-kadang, dia datang tido dekat rumah, memang happening ah. I like you the best la nenek Kamariah !

p/s : A piece of advice. DONT ever tell me those lies, friend. Its the ugly truth budak-budak zaman sekarang cakap !





Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome