| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
MinMin Couple ♥
Thursday | 7:58 PM

Assalamualaikum wbt
Olala guys !

Hari ni, ade sorang budak kecik request tuto. Tapi, taksempat nak buat sekarang. Nanti midnite kot baru sempat tunaikan. InsyaAllah.

Psstt psstt. Korangg dah tahu belum sape pasangan hot sekarang ? Hahh ?? Dah tahu ? Hek eleh. Setakat korang, cayalah pemberita free kan ?

Btw, nak cakap jugak kat sini, my exBF dah jumpa pengganti yang terbaik dah. Ni dia :-

papa MinHo dengan mummy MinYoung  = ='

yang ni takboleh blah ! mamapapa !! jeles jap.

selaku ex-GF MinHo, nak tanya, bile nak naik pelamin ? mwehehe. malu-2 pulak

alahai nak cuddling la pulak dah. ecece =]

hai. await nak pegang tangan tu. Tahula lembut. Guna Baby&Johnsson jeh. Kuikuikui

alahai, i tak sesweet macam ni pun, time dengan Minho -.-'

monolog : MinYoung : Ape tengok-2 ? I tahu I cantik you. Gojes kan ? (rekaan semata-mata)

amik kesempatan je tahu budak jantan ni. muahaha

hah. pergghh. kalau jadik camni. nak masuk JUDO jugak lah. hoihoi

yang ni, taktaulah nak habaq pa dah. pigi dah

p/s : Thats all. Sory MinHo, kau bukan milikku lagi, Sekarang GC je dalam hati aku. wakaakakaka


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome