| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Malaysia Kalah - Menuju Kejayaan :D
Monday | 7:24 AM

Assalamualaikum wbt
Alhamdulillah we still here .
Olalalalala < tagline takboleh blah !

Semalam sempat layan bola dengan abah. Gile punye suara abah, sampai gelegakk hotakk jap. mwehehe.

Separuh masa pertama, mata sume membulat je kan ? Lepas tuu, taksampai 10 minit je lagi nak abis, tutup tv, ciao ! But, smalam, abah selaku guru pencen, kasitau, Malaysia walaupun kalah, kekalahan itu akan buat diorang akan terus maju ke depan. InsyaAllah lah mulut abah masin !

Korang tengok tak, time masa dah habis, ape reaction puak-puak Bahrain ? Diorang terus sujudsyukur kan ? Ya Allah, terharunya. Disebabkan seAgama, rasa sejuk je perut ma ngandung. Ops ! Mak die la. Hehe

Hokayla korang. Nanti tni update tuto keyh. Ngee -

p/s : Tweeting. < Budak baru belajar. Cenggini la >


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome