| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Kaki Likes .
Wednesday | 11:47 PM

Assalamualikum wbt.
Olla guys !

How are you ? Hope better than yesterday =] .
Hari ni macam biasa. Mengelikes-ngelikes status orang. Tapi, ade jugak some people yang taksuka -kelike-an-. Diorang memang sumpah terus. Beradab la sikid. Dah tahu zaman mengelikes kan ? Dahla kita share the same moon, the same breathe. Takleh ke cakap leklok ?

And then, penat sikit hari ni sebab semalam tido lewat. Layan novel M.A.I.D.  Happy la dapat jugak layan episode yang last citer PASTA. huh. Lomantik gile punyer cite ! Sampai tadi siap request dekat mak, untuk masak pasta esok. hehe. Kuat betul pengaruh.

But, yang sedih, hari ni takdapat nak jalankan aktiviti BW. Sebab internet ibarat angin yang mendayu-dayu time subuh je. = = ' .

Better, esok nak BW banyak-banyak. Esok result UPSR kan ? So, wish all the Malaysian students all the best. Amin.

K dah. Nak tido. Gud nite n bhaii 

p/s : Rules and Regulation .


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome