| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Hokay. Saya Laparkan Awak. Kenapa ?
Wednesday | 11:07 PM

Assalamualaikum wbt.
Olla !

Alhamdulillah. We still here. Hmm. Got the results. Its was down. Puratanya, 5subjek dah tahu. 2subjek je dapad A. btw, dah bersyukur dah =)

Hokay. Back to topic. Tanpa segan silu, ya, saya mengaku, saya sukakan awak ! Cant you see it ? Saya tak guna 'paksa' perasaan. Saya nak simpan sesorang. Sebab, saya lebih sayangkan Dia. Dia je yang dapad tolong saya masuk syurga. Kepada Dia je saya dapad dekati. Ya Allah Ya Robbi.

Today, dapad tengok awak buat relationship. Okay. Saya sihad. Memangla saya sakid hati, tapi, saya faham. Itu awak punya hak kan? Bertuah budak tu. Baru 12, dah dapat dah. Tahniah tahniah -*sambilkesathingus*

Muhd Syamil Imran. Ya. Nama tuu. Starts from dis second, saya akan pretend, saya tak kenal awak dan taktahu -lovingdoving- awak. But, thanks. You've appeared in my life although just for a while. Its been such a happy thing for me. Even not for you.

Klah, ngantuk. Mao tido dan dapadkan rehat secukupnya sebelum, bertamu dia esok. Tata

p/s : mencarut betul entry malam ni. Tapi, thats true. Its hurting now. Dupdapdupdap.


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome