| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Go, Balik. Balik, Go.
Tuesday | 11:47 PM

Assalamualaikum wbt.
Olla guys !

Hari ni dapat layan citer 'Glory Jane' dekat Maadu.com . Hayya. Itu celita aa, manyak punyer besh. For the first time, tahan la jugak layan -Romance- . Yang sebelum ini tak pernah. Never hokay . *angkattangan. pe ? nak garu kepala daa*.

Korang, boring gile ah sekarang berpest-book. Entah pape je kalau online. Orang PM pun takdapat nak balas, sebab intenet rumah ni memang laju tahap gajah ooh. Todayy jugak, lepas balik sekolah tadi, my mum bawak i p tengok Tunas Prasekolah dekat Sweet Beach Resort, Bachok. Masyukk ah. Bebudak yang kecik-kecik monteltahapgaban . *wishmychildrenseksok,cute-2 cam mummydiagakla* Amin.

Dah, k, bhaii :)

p/s : GC cakap 'you never enjoy your life, living inside the box' . Hey, hidup dalam kotak boleh lemas tahu !
 -soley-soley -


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome