| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Every MIND Can SPEAK.
Saturday | 6:57 PM

Assalamualaikum wbt.
Olla guys !

Hari ni, taktahu nak buat apa. Dah start keboringan dah nih. Buka facebook pun, sume dah mencarut-carut status diorang. Haha. Kerja i mengelikes jelah. Nama pun, boring kan. Cit Podahh.

Then, disaat kebaikan hatiku meluncur *hiperbola-hiperbola*, i nak listkan lagu match dengan musim hujan-hujan ni. Hehe.

Taxi - Terlanjur Mencintaimu
Eren - Takkan Pisah
Kim Bo Kyung - Suddenly
Taylor Swift aka Maddi Jane - If This Was A Movie
Greyson Chance - Unfriend
D'Bagindas - Suka Sama Kamu



Hah, dahlah. Yang tu pun, tak habis nak hafal lyric dah . ;p

p/s : しѺ√ノ刀Ǥ ㄚѺŲ キѺ尺乇√乇尺


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome