| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Simple Muslimah .
Friday | 10:09 PM

Assalamualaikum wbt.
Today, 4th of November aka 8 Zulhijjah aka Tarbiyyah's Day.

sumber :-  (google) :- My Inspiration : - Hana Tajima -

Ni, korang mesti layan Anugerah Skrin 2011 kan ? Best ? Em, i trust you all cakap best. Hmm. Ekceli, i takdapat nak tengok, sebab hari ni, i puasa "mata". Hee.

Bukanlah. I sakid mata tengok artis-artis malaysia daa bekemban sana-sini. Ish. I rasa takkan kalah punyer holywood artis punyer pakaian. Daa macam takpakai pape terus ! lagi bulat mata-mata budak-budak laki. Ye dok? Perumpaan je kalau rase diri tu nak bandingkan artis yang agama ape entah.

Kadang-kadang. Kita suka tengok yang taktutup aurat. Cantik je. Freehair. Rambut dia.. MasyaAllah. Taklekang kalau taktengok banyak kali. Memang kalah yang pakai tudung ni ha. Tapi, disebalik cantik di dunia, cantik di akhirat lagi best. Cantik kat syurga nanti, petik 1 jari je, dah datang beriban-riban bidadara kalau perempuan. Kalau lelaki tu, mestila bidadari. Takkan nak bidadara jugak kot. Hihihi.

Itulah, yang selalu abah cakap. Abah cakap, toksahla duk pakai skinny jeans, tight, pakaian yang macam buat balut tubuh sampai ketat tahap serius. Buad ape cantik mata lelaki lain. Nanti tni kena layan suami jer jugak. Aish. - Memangla dalam hati, alaa abah ni kuno betul. Orang nak ikud fesyen je. Tapi, sekarang ni pun, fesyen Islamic kan banyak. Ade yang classic-classic, memang cantik. Sesuai untuk bergaya tanpa pakaaian sendat-sendat tersebut. Promote laluan - Sri Munawrawah Design -

k, dahlah. nak layan citer k-hindustan jap. hehe.

p/s : editting belogla awal pagi esok. taksabar =)



Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome