| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
The Best Of Em.
Monday | 12:25 AM

Assalamualaikum wbt and haii ^^

Tonite, just a simple-mimple-pimple entry je. Ekceli, entry ni khas untuk -  Kak Izzma - aka Seniora yang tersayang-yang-yang bak kata i. Hee.

Hokay, straight to the point. Kat bawah nih, i shortlistkan belog-belog yang mantop & the best of tutorials. Memang konpem dapat menjana idea kita untuk design blog dengan beautiful-ish . Trust me.

1). - Cik Wany Blink-Blink
2). - Anys Nadhila
3).  - Wan Hazel
4). - Cik Gee
5). - Lyssa Faizureen
6). - Little Cupcakes Lulubelly -

p/s : thats all fer today. iyiyi.

Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome