| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Being Addicted To Harimau Malaya ~
Tuesday | 12:50 AM

Assalamualaikum wbt
Olalala guys !

Di kesempatan ini, i nak ucap s....s....sory sangat-2 sebab asyik buat post tuto je kan. Bukannya apa, dah kawan-2 blogger jugak yang mintak kan. So, lebih baik buat tuto, dari post entry mencarut je kan ? Hee.

Anyway, walaupun suasana hujan+sejuk je kan, kita tetap bersemangat untuk Harimau Malaya !! Alhamdulillah, berpihak pada kita kali ni !

Bak kata facebookers :-

Majikan 1-1 Bibik
Fasha Sandha 1-1 Marshanda
Remy Ishak 1-1 Baim Wong

hayya. Cit Podah betulla korang ni. Hahaha.

p/s : Recite doa tido. And sleep soundly sayang !


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome