| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Lelaki Suka Pabila . . . .
Sunday | 3:21 PM

Assalamualaikum wbt ;)
Olla guys !

Here we go : Credit to - You are My Inspiration


#Perempuan comel bila pakai spect pergi sekolah. Nampak matured woi. So lepasni pakai ah spect lalala
#Perempuan comel bila merajuk yang tak mengada ngada sangat. Dia pandang bawah then tunggu bf dia pujuk. Lepastu buat muka. Alahai
#Perempuan comel bila dia call. Dia cuma cakap. "hai awak i love you. bye"
#Perempuan comel bila mata dia ala ala mata arab. Lepastu lentik. Pergh memang cair lah kalau lelaki yang tengok
#Perempuan comel bila dia pakai tshirt putih kosong. Ikat rambut. then pergi jogging. then then dia jatuh. tapi dia tak sakit. Alololo
#Perempuan comel bila dia senyum lepastu nampak lah lesung pipit dia yang pergh pergh pergh pergh *pengsan*
#Perempuan comel bila dia datang tengok bf dia dekat hospital then cakap. "Awak dah makan ubat belum? awak tak makan saya lempang awak"
 #Perempuan comel bila dia malu malu nak tangkap gambar dengan bf dia. Tapi bila belakang bf dia. Bukan main gedik haha
#Perempuan comel bila dia letak dua dua tangan dia dekat dagu dia then dia senyum tengok baby comel. Awak nak anak macamtu ke? jom kahwin
#Perempuan comel bila dia merajuk tapi kita taknak pujuk then last last dia pegang tangan kita.. dia cakap "awak ni jahat ah"
 #Perempuan comel bila dia membebel then kita macam taknak dengar lepastu dia cakap. "awak dengar tak ni? eee merajuk ah macamni"
#Perempuan comel bila dia malu. Muka dia nampak merah. Alololo aku peluk kau kang hahaha
 #Perempuan comel bila dia cakap macamni "Kau kena janji dengan aku. kau sayang aku sorang je" macam Neelofa tuuu
#Perempuan comel bila tunjuk penumbuk dekat bf dia. Gosh aku suka gila kalau gf aku buat macamtu. malangnya..
#Perempuan comel bila dia gelak dia tutup mulut. Kihkihkih bunyi dia :>
#Perempuan comel bila Dia call bf dia. Buat super savers. Satu jam tu. Dia nyanyi tak berhenti. Sampai bf dia tidur ♥
#Perempuan comel bila dia nak main gitar tapi tak pandai. yang pandai tu.. ehm tak comel sangat lah

haa. If korang nak jaddi buah hati yang first-class, ikut sume steps kat atas eh. haha !

p/s : hari ni takde idea+modaall. Creditting Work jeh XD


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome