| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Ustaz Azhar Idrus ;- Terbaekk Dari Ladang wokk !
Tuesday | 5:25 PM

Assalamualaikum wbt :]


Hari ni, since sume nota-nota daa siap, dapatlaa isi free time godam-godam youtube. 
Last, jumpe gak ape yang dicari. hee. Terbaekk ! Korang kalau yang ikuti ceramah agama di Masjid or Musalla , mesti kenal punyer dengan si Ustaz Azhar Idrus (penceramah bebas dari Kuala T'Ganu) ! Dia seorang pendakwah. Selalu datang Kelantan and buat ceramah agama dekat Masjid Wakaf Bharu ni. Tapi, still belum ada rezeki nak gie dengar depan-depang. Ops, daa tekuarr slang Ustaz Azhar Idrus lar pulak. Hee.


Bagi korang yang memang seyes payah giler nak gie masjid, timba ilmu dari segi fekah, bolehlaa rerajin youtube-ing cari Ustaz Azhar punye ceramah gile-best-tak-hengat tuu. Tapi, sekarang daa ade tanda nak kiamat. Daa semakin sikit bilangan kaki Masjid, Musalla. Even rumah diaa tak sampai sejengkal dari tempat ibadat pun, daa memacam merungut. Ish. Nauzubillah.


I'm sure really-really absolutely sure, korang dapat nikmati lawak-lawak ilmu si Ustaz Azhar ni. Alaa. I tahu korang mesti cepat boring kalau dengar ceramah agama kan? - setan punye keje gak tu =,=' . So, melalui Ustaz Azhar ni, dia dapat menyampaikan dakwah tanpa rasa jemu nak dengar n dapat lak melawak dengan sume tu. Tak payah nak bimbang-bimbang mengatuk ke hape.


Nah : Website Youtube Ustaz Azhar Idrus [ http://www.youtube.com/user/ustazazhartube?blend=7&ob=5 ]


p/s : dok-dang nok igat loghat dio kalu denga cepak-cepak. Denga selow-selow. Bereh. Sesamo menyampai ilmu blako ^^


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome