| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Alhamdulillah weyyy ! Orang Mengate Saia !
Sunday | 7:25 PM

Assalamualaikum wbt..
Debaran PMR daa stat terasa wlaupun takde kaitan pun :]


Nak tau tak? Hari ni kan kan kan. Ade org kasi pahala 'free' lar. Even daa tau diri tuu matang dan boleh dianggap dapat jadik contohh buat adek-adek. Ish, zaman sekarang. Tak buadd keje mengate orang, bukan name dak sekolah lak .


Ekceli, malu laa bila dyorang mengata semata-mata untuk lelaki.. Walaweyh.. Alhamdulillah jugak 'akak' tuu ckp saya gedik. Seyes tak marah. Rasa lucu, ade jugak. Entah ape nak jadii daa. 


Kalau ikut firasat setan (setan-setan yang direjam), memang ar nak balas mcm ni, "Apesal kalau akuh gedix pon? takde nk susahkan mak bapak and engkau laa!" =.='. But, Iman saya tak kasi saya sebut perkataan-perkataan tu sume. Saya just *perderaskan suara,"Alhamdulillah,",. Dah cukup daa buat akhirat seksok kan?


Klah, guys. Ingatla, 'mak saya kata', kalau kita buadd jahat dengan orang, taklame datanglaa balik musibah tu. Allah Maha Adil kan? Tak balas di dunia, nanti di Akhirat.


p/s : Setan-setan buadd keje bekualiti ! Dapat aja anak Adam&Hawa sifat iri hati >,<


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome