| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Come Back ! [ daa bersarang teruk =.=" ]
Sunday | 8:30 PM

Assalamualaikum kalian :)
Syukur Alhamdulillah..kita still dapat hirup udara Allah hari ni kan?


Waa. Daa lame gile tak update blog ni. Yg last aritu pun sbb nk ucap selamat menyambut Ramadhan kan? Hee. So hari ni, nk buat come back sikit :P


e'eh pakcik ni, hensem jugak. patut ler ramai yang kahwin suami berusia..ngeh3

Tni ekceli-nya sedang kira calendar untuk 30/10/2011. Sbb tarikh tuu merupakan tarikh memang meng-gilekan buat sume student bakal PMR tahun depan. Ahh. Seram. Kalah tengok citer Ju-On. uuu. So, mulai dari sekarang, memang daa start study dah. ( yelaa, studylaa sangat) =,=*


Bersempena nak exam ni, tni nak wish untuk candidate-candidate PMR 2011 ni, gud luck! do ur best! -ditujukan khas jugak buat candidate nak SPM tahun ni ^-^


p/s : Next To You - Hafalan untuk exam.. yeehaa ~


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome