| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
kecek ore putih, baung budu wehh..!
Saturday | 4:38 PM

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..


wah..lepas satu acara penting, 'menghantar pengantin lelaki'..esok menanti pulak untuk 'majlis menyambut menantu'..hmm.. letih gilerr...


subjektif untuk hari ini adalah : adakah menjadi satu kesalahan jika kita bertutur dalam bahasa Inggeris?
cuba korang muhasabah sendiri orite?


so, 1st cube tngok vid matlutfi90 nih...

(cuba tengok part dy terkejut perut besar. haha.. pandai-pandai ko buat lawak)

bagi tni, memang betul apa yg matlutfi90 kasi tahu tu. Kita jangan laa menilai orang dari luar. Tak semestinya orang yang cakap orang puteh tu nk menunjuk kat orang lain, yang dia pandai 'speaking'.




p/s : biler mak suh aku kawen? haha.. < umur 14 daa sengall. -.-


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome