| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
"Aku nikahkan tok kadi.." - lawak ore kapong
Friday | 11:32 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera sume.. :)


semalam, alhamdulillah.. Abang ke-4 tni, Sobran Jamelan Adnan dah selamat diijabkabul dengan wanita pilihannya Nor Azra Kamarudin. Doa-doa korang hepy ke anak-s dan cucu-s. AMIN YA RABBAL AMIN.


yang tni tak tahan nak gelak dari semalam, is when time nk akad nikah. Abang tni pun satu, akibat tak dapat kawal nebes dia yang menggila dy tu, terus nk nikahkan tok kadi dengan isteri dia la pulak dah. Ish, tak pasal-pasal pak imam nk kawen sorang lagi. haha.
masih terngiang-ngiang dekat telinga, time dia sebut " aku nikahkan tok kadi dengan...". Nasib baik, tak jadi pape.. Sebab dy sempat tarik balik. cittt..


Klah, guys..busy skarang. Lusa majlis kesyukuran di rumah. Sape nak datang boleh, disilakan sangat2..ni alamat :


No 12, Balai Bomba.


p/s : two is better than one


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome