| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
wah.. mata ku da tecabut !
Tuesday | 12:04 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera ! :)


hari nii + semalaman daa buat mende ni. Akhirnya, dapat jugakk tukar background. Bukan tu je, sumelaa..letih gila. Daa puas tengok asyik2 hitam dan putih ! huh..anyway, thank you kepada google kerana banyak sangaat membantu :]


semalam happy bagai nak rakkk tengok bola. Walaupun memang game bola2 nii takde laa minat gian, tapi disebabkan team kelantan, memang tni sanggup berkorban laa ! anyway, Red + Happy Warriors, TAHNIAH !


tapi, agak hampeh coz KFCM tak sertai. Teringat pulak kat si TUNANG incik apek tuu daa hepy tergila-gila laa tu kan? sebab dyorang dah rasmikan pertunangan dyorg dah. ekceli,  lame dah tak visit dy punye belog. Jom kita intai-intai. De pape tak? hehe -> tekan sini untuk lawat. jangan lupe bawak buah tangan sekali !


Klah, guys. Nak pi mandi. Jap lagi Pengantin Remaja lak menyusul. Haduyy. Rasa macam duk kat Indon laa pulak, sebab asyik layan citer Indon je. Petang, layan Cinta Melody. Hahaha. Memang dah agak, korang pon macam tuu.. !


p/s : tak tahu pulak si incik apek dah betunang dengan kak elia (ketinggalan zaman, maklumlaa..duk Indon kann..)


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome