| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Tiada sindiran untuk Pasukan Kelantan :]
Sunday | 8:05 PM

Assalamualaikum dan selamat sejahtera korang..


semalam, memang depressed giler la kan sebab kelantan tak menang. Ekceli, dah adat permainan. Memang lumrah dah kan. So, hasilnya tiada sebarang sindiran untuk pihak Kelantan aka Red Warriors because dyorang dah maen dgn bagus sekali cuma tiada rezeki. Try harder untuk tahun depan!!


Hari ni, kelantan cuti umum. Wah, nasib baik ado hrapan untuk aku siapkan kejo sekolah nih hah! hahaha < gelak fedap sebenarnya gara-gara mood kerinduan dan kecemburuan yang melanda :'(


hmm..hari nii, tni layan lagu BEAST-BAD GIRL..waa.. girls lain layan beliebers. Tni layan yoseob! giler! cute laa  kau! OMK ! (oh mak kau~) setelah sekian lama tak layan korea, nilah buat ulung-ulung kalinya tni layann..!









hari ni tak sempat blogwalking sebab 'e' lembap macam siput bulan ! huh..


p/s : berpeluh rasa layan gambar yoseob !!! argh ! what the himm!!


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome