| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Tengok tb melalaikan :]
Friday | 11:26 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera ..!


Hari ni last episode Cinta Melody. Entah la kenape, rase macam sesia je layan sinetron tersebut. Memang melalaikan. haha. But, mata dan kaki memang gatal nak tengok citer tu. Yelah, biler je pukul 6.30 petang, hah, konfirm berlari berkejaran duk depan tivi.. Tak tahan giler !


Ekceli, tak sabar nak tengok citer CerCiter Cinta yang watak utama gandingan Shahir AF8 & Rozita Che Wan. Ramai gak kawan tni cakap, Shahir nampak laen macam kot dalam citer tu. Maybe betul ade somethim tak dengan si bulu mate lebat tu. -.-'


Mulai hari ni, ma & abah dah start bermadah kad untuk abang yang nak kawen 3 minggu lagi. Argh. tni lak rasa tak sabar. Tak sabar nak pakai baju baru ekcelinya. Haha. By the way, hatiku gumbira tengok results exam!


p/s : Kenangan AFNIL memang lawok seriousss! Letih jugakk berblogwalking :)


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome