| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Kelantan, negeri majuuuu !
Friday | 1:02 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera...


yahh..akhirnya tak jam da ! Selamat bertolak kepada anak-anak Kelantan yang berhijrah di luar. Semoga selamat sampai. InsyaAllah. Biar selamat asal lambat. hahaha.. :D


okeh, now tni tak tahu kenapa, time cuti baru ni, ramai sangat orang luar suke pergi Wakaf Che Yeh. why eh? tni dah penat dah pergi, tapi tak de papepun. Maybe this keistimewaan Kelantan. Selain WCY, Pengkalan Kubor pun dah naik taraf. Memang kalau malam, jem terukk..Dengan bas rombongannyaa. huh. Kalah Chow Kit Road. #.#


Esok dah 'berlaga' kan Kelantan and T'ganu. So, agak-agak penuh tak stadium bukit jalil..Dalam fikiran and bayangan tni, lebih kurang macam ni gamaknya : < meh layan gambar2 di bawah. senyum tak perlu picit apa-apa! : credit- google >


waa...bangga jadik anak jati kelantan :]
boleh masuk world book of records dah spatutnya ..


hah, nihlaa pintu masuk wakaf che yeh. Baru je siap ni. 
Dalam akhir tahun lepas :]

well, lapar budu la pulok :]

p/s : terliur cococut shake with chocolate aiskrim dan chocolate chips ! argh..keda mok su, tunggu!!


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome