| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Haish~ Kedengkian..pergi Jauh-jauh
Friday | 8:07 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera *^-^*


Hari ni, sehari suntuk melepak kat umah besties. Biasalaa rindu. haha. Biar jumpe setiap minit pun :p
Ekceli, lepas bukak MukaBuku tadi, terus perasaan jeles menghantui diri.


Mana tak nyerrr.. Tengok senior-senior dah berjaya melanjutkan pelajaran di matriks, universiti, kolej tu, kolej ni..huh. Diri sendiri entah bila. PMR tak lepas lagi. Alahai.. Entah, lepas ni kej. dah tukar. Takde "uni,matrik"..lepas ni terus keje..ade ke? hihi


btw, memang giler rasa nak pergi sambung belajar di universiti. Nak habiskan baca buku di library. Hah? aha..memang akak-akak abang-abang terkujut! haha..takdelaa tni curious jugak tengok library penuh dgn buku..bertimbun. Kalau tengok di library sekolah, memang tak layan~..


So, im gonna study hard. Tahun depan PMR. Orang tua dah nak hantar duk asrama, walaupun diri sendiri tak nak. Watch out mamma, abahs.. im gonna do the bestt..until i do the best !


p/s : wahai beast , kenapa tak datang kelantan je..asyik-asyik kl..pastu, biler nak dapat peluang pergi? T.T



Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome