| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Go klate gomo ganu !
Wednesday | 11:17 AM

Assalamualaikum dan selamat sejahtera ! :]


11 haribulan ni finale dah kan? Waa..tak sabar giler nak tengok kelantan beraksi..maybe best laa sikit sebab KFCM dah sertai yang finale..ada chance dlm 60 peratus klate menang.


Tapi, bak abah kata : tak boleh diduga. Sebab ganu pon ape kurangnya kann. Negeri kelahiran zizan bena! haha. Takder kene mengena larh pulak! hii.. okeh, kata semangat !(bunyi tangan tepuk2 dari belakang) go red warriorsss! im here with u babe ! alamak ! silap-silap..go go go gomo go go gomo blakooo !


By the way, rumah stakat ni memang tak leh layan. Sebab full of workers. Yelah, abang nak kawen 3 weeks lagi, so, kerja membaik pulih pon semakin giat laa dijalankan~


Tak sabar nak tunggu hari kenduri ni. But, hari tu bukan hari cuti sekolah, so, ponteng ! sakan tni! right now, tni tengah carikk tuto untuk buat header bersambung dengan content..tp, masih tidak berjaya ! internet semakin lembap dan lembap dan akhirnya tut ! tak de line terus..argh


p/s : tolong suggest eh :]


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome