| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Dont Make Peace, Yaw!
Wednesday | 3:37 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)


Hari ni, ego demam. Huh..Selesema lak tu. Ujian :'p


Anyway, tni nak sebarkan tentang 'FREEMASONS'. tni harap sesangat kengkawan yang suker sangat buat 'peace' bila bergambar, hentikan ! stop! dah tiba masa untuk korang mengetahui kebenaran tentang perbuatan menge-'peace' ni.


Firstly, memang kebanyakan dah mybe tahu, so. By the way, tni amik keputusan nak sebarkan jugak :






Di daam tulisan Yahudi, V (van) bmaksud 'Nail' (kuku)The Nail adalah satu tnda rahsia syaitan yg gune dlm upacara pnyembahan berhala..Syaitan ingin membiarkan kita tahu bhawa itu adalah tanda kegemarannya. Anton Lavely,pengasas Chursh of Satan, menggunakan simbol PEACE adalah dari simbol kumpulan Yahudi yg anti kristian. Mereka mengambil salid kristian dan mematahkannya keatas dan menterbalikkannya kebawah. Tanda 3 palang yg menghala kebawah membawa maksud, Past(palang kanan), Present (palang tengah), Future(palang kiri).


so, macam mana? apa pendapat? bagai mak cakap, pasni, buat 1 Malaysia je..haha


p/s : demam selesema KOREAN!


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome