| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Terr-kadangg-kadangg
Sunday | 9:34 AM

Assalamualaikum..guys!..

hari nii..second day tni duk kat shah alam, petang nii, abg ade konvo, n hari ni jugaklaa..tni ponteng sekolahh..alamakk..kene buat surat cuti larr nii..hmm...rabu nii nak exam..1st, math paper1 n bm...huh...nsib baek math just perlu ingt formula dy je..insyaAllah, berkat doa ma n abah serta usaha tni yang dah sedaya upaya nii, dpt jwb kan? korg tolong doakan tni eh :)

ekceli, tni teringat-kan kisah kawan..dy ade blog..tni suka tengok blog dy..coz blog dy serba puteh je..suka tengok je..bkn suka baca...tapi ade certain entry dy bestla jugak..yg menjadii mslah sekarang, dy dah stop blogging..thats a good decision! nk thu kenapa?

sebab dy suka sangat kutuk org, even dy dengki kat org pon dy ckp..at first, mmglaa nk bagi nasihat, tapi teringatkan dy nii ade geng yg "agak" sum-song kat sekolah, tni buat-buat buta jela..pastu, tetibe, satu hari ni, ade sorg budak pompuan pi marah, dgn kata lain.. SERANG! .. sebab ape? sbb pompuan tuu pi bace blog si kawan tni nii...tni x prasaan pulak yg kawan tni tulis name dak tu yg dy x suka,,so, hmm..gempa bumi kejap..




whooshh..setelah cam 30 minit, kwan2 sekeliling tolong tamatkan..takut jadi pape kan..x pasal2 keduaa-dua kene gantung tak mati..hmm..jdi sebab tu laa dia tutup blog dy..mybe kawan tni perit laa mengata org tu..so, my nasihat untk korg yg tni syg semuanya :

"TAK PAYAH NAK MENGATA ORANG, KITA BUKAN PERFECT PUN. ENTAH-ENTAH, KITA SAMA DENGAN DIA TAK?" :)

p/s : abang yang duk kl, ajak tengok movie! yayyy! :]


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome