| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Saya nak jadi krayon putih, jadi saya tak digunakan :)
Tuesday | 8:17 PM

Assalamualaikum..!
well, kak nita kembali..wee wink *.*..alamak!..kak nita pulak dah..sory sory..ter-tabiat...

waa...rindu gila dengan papan keyboard warna itam legam nii..lama dah tak tekan-tekan..haha..i wonder pelik..oke now, im hepy..im hepy? hmm..a little bit.ekceli, dengan kata lain, tak hepy..tapi disebabkan belog yang "jugak" hitam legam, dia dah ceriakan tni balik la!..watashi ucap terima kasih a lot...


. . . . .

ekceli, saya telah jadi macam bola..*skema-skema..nak tahu sebab apa? tak boleh cite skarang..usop tak de..hehe..dgn sng, oleh sebab tu la tni nak jadi krayon warna putih, nanti tak der yang nak guna tni..my mean, tak de nak main2 kan tni..

. . . . .

seriously, im not in a good condition as, examnakdatang..!..exam..ahh..well, exam, tunggu jap, nak update belog ni..hihi..oke, cepat2..hmm..rindu la nak blogwalking..tapi, tak best kalau blogwalking sekarang..sebab nak exam..nnti tak jadi ade kes, ape yang tni baca dlm blog korang, tni tulis dalam paper..hehe..

hmm..orite lah guys, pray for me.. dah usaha lebih-lebih dah ni..tunggu result je..

p/s : well..kenapa tangan tni tak sesuai dengan di jangka lukis? - sedang mencari konklusi #.#

Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome