| Dashboard |
- Cintun Amoiyya -
Korang tak yah nk berharap..citer tuu takan berlaku punyer...!
Wednesday | 9:20 PM
keyh..Assalamualaikum korg !!

hari nii tini nk rungkaikan kisah Cinta Melody yg sdg hangat skarang kat Astro Ria..menyampah lak rasa nk tengok, sbb ending dy..waa..mcm rugi je tengok citer tuu..korang nk tahu apa yg berlaku last episod diaa?

meh sini, tni nk "royat"..



- ending dia akan habis macam ni..
* Melody akan kawen dgn sorg mamat yg bernama Raffi, kalau bagi korang yang dah tengok episode 14 (x silap), dyorg ada buat scene elang teman melody tidur kan? haa..jap lagi, si melody ni lak mengandung, pastu lepas si ibu elang, anggika (nenek sihir sedunia) dapat tahu yg melody mengandungkan anak elang, dia lak menyuruh si Jelita and Hanny cari jalan gugurkan kandungan melody tuu..tapi konfirm tak dapat punyer...melody beranak jugakk..ee...korang ni pun satu, kenapa larr nampak sesuaii sangat dalam citer nii? hah?

     pastu, nnti korg akan tengok macam mana si melody jumpa si raffi, n then dyorg jatuh cinta, terus kawen.episod yg penghujung, babak utama dia, melody marahkan elang time tuu, tni tak nak ckp kenapa dyorg bertengkar, tapi yg last2, elang akan menyatukan si melody and raffi..

-conclusion:
jangan harap melody kawen dengan si elang ! hehe...walaupun tni pun harap macam tuu jugak..! huh..sinetron indon memang mengecewakan..tapi nafsu nk tengok, memang tinggii..tak tahu lah kenapa kan? ish3..


p/s : layann pengantin remaja...terrsenyum sesorang gak hakuhhh! arghh


Older Post | Newer Post
Amoi Next Door

Emak saya cakap :
muka saya 10% macam abah, 50% macam mak, 40% macam Amoi :)
Facebook | Tumblr
Let's Friend Human

Dah Follow ? Thanks so mash. Sorry sangat guys, kalau nak suruh AMOI follow balik, leave ur message dekat Facebook, Twitter eh. Sure 100% AMOI akan follow balik! Marah sama shoutbox tau. Buat perangai! Okey, Ciao :)
Credits
Fully Editted by: Amoi_Ninie
Skin by : Iezanh Ijan
Best View : Google Chrome